Tjen penge hjemmefra
Hvad er et partnerprogram
Tjen penge på at rejse

Tjen penge på at rejse

Kan du lide at rejse, hvorfor så ikke tjene penge på det? Om du kan betale hele din rejse med penge du har tjent på at rejse rundt, er ikke sikkert, men du kan i hvert fald få en god del rabat, ved at gå i gang med at tjene penge på at rejse.

Hvordan tjener man penge på at rejse?
En god mulighed for at tjene penge på at rejse, er ved at skrive på nettet om sine oplevelser og de lande man rejser til. Rejser du for eksempel til Barcelona, kan du skrive om restauranter, seværdigheder, flybilletter, kulturen, det spanske og catalanske sprog og meget andet - faktisk er det kun din fantasi der sætter grænserne.

Selve den måde du tjener penge på, er ved at du skriver om dine rejseoplevelser og så sætter reklamer på din side. Disse reklamer tjener du så penge på, hver gang en besøgende på din hjemmeside eller blog klikker på reklamen eller køber noget gennem den. Og det er ikke svært at komme i gang, men lige som så meget andet i livet, får du det ud af det, som du selv lægger i det. Så jo mere du arbejder på dit projekt, desto flere penge vil du så også tjene på det - og jo flere penge du tjener, desto bedre råd har du til at rejse rundt i verden. Og jo mere du rejser, desto flere rejseoplevelser vil du have at skrive om, så det er virkelig muligt at få gang i en god cirkel. Det kan faktisk ende med, at du kan leve af at rejse rundt i verden, men der er ingen tvivl om, at du kommer til at arbejde for føden og at kunne leve af at tjene penge på at rejse, vil nok også være et fåtal der kommer til at opleve det.

Hvilke reklamer er der?
Reklamer på nettet, affiliate marketing eller partnerprogrammer, som det også kaldes, er eksploderet inden for de senere år, og der er reklamer om næsten alt. Men det du vil være mest interesseret i, er nok reklamer inden for følgende områder:

Rejser
Flybilletter
Rejseforsikringer
Rejseguider og andet læsestof til ferien
Billeje
Hoteller eller anden form for overnatning

Det du skal være opmærksom på er, at reklamerne er relevante for dine besøgende på din hjemmeside eller blog. Det er af overordentlig stor betydning at reklamerne er relevante i forhold til hvad du skriver om ellers vil du næsten ingenting tjene. De reklamer, du udvælger, skal allerhelst være direkte relevant i forhold til det du skriver om. Det vil sige, at når du skriver om flybilletter til Barcelona, er der en verden til forskel på om du promoverer flybilletter, flybilletter til Rom eller flybilletter til Barcelona. Sidstnævnte vil give dig en langt højere indtjening på dine reklamer end de to foregående.

Blog eller hjemmeside
Hvis du har forstand på at lave hjemmesider, vil du måske helst stå for det hele selv, så du selv kan styre hvordan den skal se ud, tilføje et galleri eller forum til din hjemmeside. På den måde har du også de bedste forudsætninger for at optimere hvor meget du tjener og det kan hurtigt vise sig at være en forskel på flere tusinde kroner. Omvendt har du måske ikke forstand på hjemmesider eller interesse for at lave en. Flere webhoteller tilbyder at du kan bruge en gratis skabelon til din hjemmeside, så du ikke skal tænke meget på hverken opsætning eller design af din hjemmeside. Du kan i stedet vælge at blogge om din rejse i stedet, og igen er der mange webhoteller der tilbyder en køreklar blog, så det eneste du skal tænke på, er at skrive om dine rejseoplevelser. Andre steder kan du finde forskellige systemer, hvoraf nogle allerede er sat op og klar til at blive skrevet i.

Få flere besøgende til din hjemmeside eller blog
Når du har skrevet nogle artikler på din hjemmeside eller nogle indlæg i din rejseblog kommer der endnu et vigtigt skridt på vejen til at tjene gode penge: At få fat i nogle besøgende - ellers kan du skrive nok så meget om dine rejser, men din indtjening vil ikke følge med. Du vil naturligvis få nogle besøgende gennem søgemaskinerne, men potentialet bliver ikke udnyttet til fulde, hvis ikke du også selv sørger for at gøre andre opmærksomme på hvad du har skrevet. Find steder på nettet, hvor man kan tilmelde sin hjemmeside eller blog og få links der peger til dig på den måde. Har du skrevet nogle gode artikler eller indlæg er det meget lettere at få folk til at linke til dig, så det betaler sig at være grundig og skrive nogle artikler og indlæg folk rent faktisk har lyst til at læse.